Spinnerstraat 17a0548 - 520691info@agit-lpg.nl

Welkom bij LPG en Auto Allround Service Agit Rijssen

Wij zijn Universeel – hoofddealer van Oost Nederland – van Prins (VSI – VSDi – DLM} auto gassystemen

Autogas inbouw Twente, de specialist in Nederland voor LPG, gasinbouw, diagnose, reparaties, auto-totaal onderhoud, APK, aircoservice en levering van onderdelen.

Al meer dan 35 jaar hebben  wij ervaring met autogas en omdat autogas al die jaren onze onverdeelde aandacht heeft gehad durven wij ons zelf experts op het gebied van autogas te noemen.

Banner-button-FINAL-GIF

Autogas systemen

Prins VSI -1 & 2.0
VSI -1 en de nieuwste generatie VSI-2.0. het meest geavanceerde dampvorming gas-injectiesysteem dat op de markt verkrijgbaar is.
Prins VSD-I
Een autogas systeem voor de directe injectiemotoren FSI, TFSI Volkswagen, Scoda, Seat, Audi en andere automerken. Motorcode afhankelijk door ons in te bouwen.
Prins DLM Direct Liquimax
Direct Liquimax systeem voor de nieuwste generatie direct injectie motoren: TSI Volkswagen, Scoda, Seat groep, Mazda, Hyundai, Volvo, Ford en andere automerken. Mono fuel LPG rijden via originele componenten van het benzinesysteem. LPG wordt via de originele hogedrukpomp en brandstofinjectoren vloeibaar ingespoten, dit maakt koudstart LPG mogelijk dus GEEN benzine verbruik meer!
Eurogas (EVO 360)

Een Eurogas EVO 360 systeem is een sequentieel injectie systeem met uitgebreide calibratie mogelijkheden en hoogwaardige componenten. Dit systeem is toe te passen voor LPG en CNG.

De ECU met EOBD functionaliteit zorgt voor een optimale gasinjector aansturing, fuel trim correctie en diagnose mogelijkheden.

De kabelboom is plug & play met voorbereiding voor een electronic klepsmeer systeem. Het systeem blinkt uit doordat het een kwalitatief goed produkt is voor een mes scherpe prijs.

Eurogas Omega Direct

De technologische oplossing voor de moderne DI motoren is het Omegas Direct systeem. Dit is de evolutie van het reeds bekende en bewezen Omegas systeem wat door veel autofabrikanten wordt toegepast voor af fabriek LPG modellen.

Het Omegas Direct systeem is een sequentieel injectie systeem ontwikkeld en geproduceerd door Landi Renzo voor LPG en CNG applicaties in de nieuwste directe injectie motoren. Het maakt gebruik van een nieuwe ECU alsmede een geoptimaliseerde MED injectorrail.

Het Landi Renzo Omegas Direct systeem is leverbaar voor diverse merken en modellen.

– Toe te passen voor de strengste emissiestandaard (Euro 4 en Euro 5)
– Mogelijkheid tot gecontroleerde benzine injecties
– OBDII connectiveit middels K en CAN protocol
– Systeem diagnose
– High performance injectorrail
– Verschillende drukregelaars voor verschillende motorvermogens

 

 

 

 

banner-agit-gas-inbouw2

Menu